Avaliações de Restaurant Ibis Lisse

Avaliações recentes

5.0
Johan
4 dezembro 2022

Had in een bak heel weinig vlees. En de saus was er niet bijgeleverd. Werd wel snel nabezorgt. Maar het eten was al erg koud aan het worden, helaas. Kan gebeuren. Volgende keer beter

Fam.Hagenbeek
21 novembro 2022

Erg tevreden over het eten, wat je besteld wordt compleet bezorgd met een salade en sausjes, goed gekruid en niet vet! Wordt goed verpakt waardoor het geen rommeltje wordt en het nog warm is als het op je bord komt!:) Bezorging top!!

Rob van gijlswijk
18 novembro 2022

Prima geregeld

Moele
14 novembro 2022

Was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
13 novembro 2022

Alles was naar wens

Patricia
5 novembro 2022

Eten was weer heerlijk

ES
22 outubro 2022
Johan weij
21 outubro 2022

Lekker en goed eten.

Ham Burger
18 outubro 2022
Olga
15 outubro 2022

Wij vinden heel erg lekker ! En wat goed ! Op tijd bezorgd! Supe!!!

Patrick
15 outubro 2022
Q Dofferhoff
13 outubro 2022

alles prima in orde.

Ham B
10 outubro 2022

Netjes en snel bezorgd. Shoarma vlees veel te zout.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olga
1 outubro 2022

Ik vind lekker eten! Op tijd bezorgd! Heel tevreden!

Marleen
1 outubro 2022

We hadden saté besteld en helaas was deze koud. Verder goede kwaliteit en we hebben al een aantal keer lekker eten bij Ibis besteld

Reacção a Restaurant Ibis

Beste Marleen, vervelend om te horen dat het eten koud was en onze exuses hiervoor. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en het is blijkbaar toch ergens mis gegaan. Wij zullen ervoor zorgen dat de volgende keer alles in orde is. Vriendelijke groeten

Natasja
29 setembro 2022

Heerlijk gegeten

Suus
28 setembro 2022

Patat zat wat veel paprika poeder op, verder was het lekker..

Jvk
25 setembro 2022

Betaald voor extra saus die er niet bij zat.. vlees was matig deze keer..

Reacção a Restaurant Ibis

Beste JVK, onze excuses voor het ongemak. Wat de saus betreft, deze heb je dan nog van ons tegoed. Laat het ons weten bij je volgende bestelling en wij zorgen ervoor dat je deze zonder meerprijs krijgt. Mocht je liever nu je geld terug willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor vragen we je om contact met ons op te nemen. Jammer om te lezen dat het vlees matig was dit keer. Wij ondervinden in deze periode ook wat moeilijkheden met de leveranciers. Uiteraard doen wij er alles aan om onze gebruikelijke kwaliteit te waarborgen.

André
3 setembro 2022

Was weer top!

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Harry
22 agosto 2022

Prima verzorgd en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Patricia
21 agosto 2022

Het eten was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Kasia
14 agosto 2022

Heerlijke spareribs! Heel snel bezorgd. Top service!

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Ruud
11 agosto 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Richard Noya van Delzen
7 agosto 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Roel
6 agosto 2022

Jullie hebben gister verkeerde eten gebracht ik had ossenhaas besteld Maar kreeg een tournedos Hij was wel erg lekker

Ed
30 julho 2022
Philipse
30 julho 2022

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd,top.

Mieke
24 julho 2022

Zoals altijd weer heerlijk en ook weer supersnel geleverd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben van Rijswijk
23 julho 2022

Top

René Endlich
22 julho 2022

Bezorging 1 ster minder, was kwartier te laat.

Mieke
17 julho 2022

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Wendy
16 julho 2022

Online besteld om af te halen, was precies op tijd klaar. Vlees en patat heerlijk vers, knapperig en goed gekruid. Weer tevreden zoals altijd!

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Johan
25 junho 2022

Eten is heel erg goed. Bezorging ook snel en op de afgesproken tijd

V d Beer
19 junho 2022

Het is altijd lekker. Goed verpakt en je word vriendelijk geholpen

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Anoniem
18 junho 2022
Hans van Burken
10 junho 2022

Al 40 jaar top hoor

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de review Hans. Wij hopen op nog 40 mooie jaren! :)

Wilbert
6 junho 2022

Eigenlijk altijd prima! 👏👏

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Petra van Rijn
6 junho 2022

Zo als altijd het eten was erg lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Monique Akerboom
4 junho 2022

Kipshoarma niet warm, beetje jammer

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de recensie. Vervelend om te lezen dat de kipshoarma niet warm was. Wij zullen hier extra op letten. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Margreth Van leeuwen
25 maio 2022

Eten was goed heet, patat ook krokant. Bakjes saus waren kapot gegaan dus was een bende in het zakje. Eten was zeer smakelijk

Haasnoot
25 maio 2022

De portie friet was aanzienlijk minder dan vorige keren. 2 lamskoteletten waren taai.

Reacção a Restaurant Ibis

Beste, onze excuses! Wij gaan hier zeker op letten, zodat het niet nog een keer gebeurt.

Piet van Rijnberk
23 maio 2022

We hebben heerlijk gegeten, bedankt, het was klasse. De bezorging was keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Mieke
8 maio 2022

Spareribs waren weer geweldig! Bezorging ook supersnel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Rene Stroombergen
6 maio 2022

Vlees was aangebrand en patat was heel hard gebakken. Jammer want was altijd erg lekker.

Hoole
1 maio 2022

Top

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Daan
21 abril 2022

Was weer lekker

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

TJ
16 abril 2022

Eten was prima. Geen salade bij de schotel. Na een telefoontje werd het na geleverd.

anoniem
16 abril 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

V d Beer
13 abril 2022

Het was weer heerlijk. Bestellen via de site werkt ook heel prettig. Doen we gauw weer

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Anco Beelen
9 abril 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

H.dewinter
2 abril 2022

Heerlijk eten en vlotte bezorging.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

MARTY van Rijnberk.
20 março 2022

Jammer dat het geen kronkelpatat is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pvk
18 março 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Rob v gijlswijk
17 março 2022

De salade vind ik altijd zonde.liever gewoon iets van sla niet in een bakje en leveren niet op de hete patat .maar verder lekker eten ga zo door

Yvon
27 fevereiro 2022

Het was weer lekker. 😋 Bedankt weer voor het lekkere eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Tilly Vertuin
26 fevereiro 2022

Zoals vanouds, heerlijke kebab en enchilada. Weer van genoten. Makkelijk te bestellen, prima levering. Vooral zo door gaan ☺

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt Tilly! Tot de volgende keer

Hermien Verbeek
19 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Xtra pita betaald maar niet bij geleverd dat was jammer.

Anco Beelen
15 fevereiro 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Martin
13 fevereiro 2022

Heerlijk !! Ruim voldoende en die patatjes zijn ook top

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Renate
12 fevereiro 2022
Coriene
27 janeiro 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Lemmers
27 janeiro 2022

Heerlijk gegeten,het eten was goed warm, de bezorging was keurig op tijd. Goede website. Aanrader!!!

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Q.Dofferhoff
22 janeiro 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Fred
13 janeiro 2022

Bestelling op tijd, kwaliteit perfect Een echte aanrader!

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes restaurant Ibis, namens het team

Van Kampen
11 janeiro 2022

Het was zoals altijd heerlijk en ook snel en warm bezorgd. Dank!

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

A.C van der Heijden
6 janeiro 2022

Gewoon goed en heerlijk.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Emmes
5 janeiro 2022
Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes restaurant Ibis, namens het team

Mieke
3 janeiro 2022

Zoals altijd: op tijd en heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Familie Vlak
2 janeiro 2021

Bezorging duurde wat langer dan verwacht maar eten was heerlijk, meer dan genoeg en goed warm. Lekker mals vlees en alles was vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

KV
19 dezembro 2021

Ik vond persoonlijk het eten niet lekker bereid. Had een lams shoarmaschotel, heb me twijfel of ik wel lams heb gehad, vlees was erg taai en teveel gekruid. Zat geen pita broodje bij en saus standaard. En dat voor 17 euro wat je ervoor betaald! Terwijl een ander shoarmatent wel al die service verleent! Moest een pita apart los erbij bestellen. Meer service verlenen!!! Bijv. Bij een shoarmaschotel een broodje en saus erbij te doen.

Reacção a Restaurant Ibis

Beste KV, jammer om te lezen dat je twijfelt over het vlees. Wij werken ruim 36 jaar op basis van eerlijkheid en transparantie. Zoals ook blijkt uit onze menukaart heb je de keuze uit drie soorten vlees bij ons, te weten lams, kip en varkensvlees. Er is voor ons geen enkele reden om ander vlees te leveren dan door ons wordt aangeboden in de menukaart. Wij werken met puur kwaliteitsvlees, geen döner. Wat wel zo kan zijn, is dat het vlees onbedoeld te veel is gekruid. Hiervoor onze excuses en hier zullen wij in de toekomst rekening mee houden. Verder wordt duidelijk in de menukaart aangegeven dat de schotels worden geserveerd met patat of rijst en salade. Dit is jarenlang onze werkwijze. Tot slot, je hebt standaard de keuze uit verschillende sausjes bij je gerecht. Je kan zelf kiezen welke sausjes je graag bij je gerecht wilt. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Jacomijn Wendt
4 dezembro 2021

We hebben eerder besteld bij Ibis maar nog nooit de rijst gekregen die we besteld hadden. Het is altijd weer de patat. Lam shoarma smaakt niet naar lam. Hou het bij het gewone broodje shoarma.

Reacção a Restaurant Ibis

Beste Jacomijn, bedankt voor de recensie. Uw bestelling is gecontroleerd en daaruit blijkt dat u geen rijst, maar patat heeft besteld. Waarschijnlijk heeft u perongeluk de verkeerde keuze aangeklikt. Een kopie van uw bestelling zal naar u worden opgestuurd. Voor de shoarma lamsvlees gebruiken wij nieuwe kruiden. Wellicht dat deze wat sterker is. Groetjes!

Olga
27 novembro 2021

Heerlijk eten ! En op tijd bezorgd!

jos Klauw Van Der
22 novembro 2021

Alles ok en lekker en prima op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Ruud
4 novembro 2021

Het eten is altijd goed bij Ibis

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Cindy de Ridder
24 outubro 2021

Altijd lekker en goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

EZ
22 outubro 2021

Heel erg lekker. Grote porties. Netjes en goed verpakt. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

veldman
18 outubro 2021
Roy
17 outubro 2021

Altijd goed en lekker eten bij Ibis Ik had de t-bonesteak,die was weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Dave van den Nieuwendijk
16 outubro 2021

Kwaliteit is perfect Weet geen betere spareribs

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Meijer
11 outubro 2021

Voor het eerst via de app eten besteld. Meteen na het bestellen kwam er een bevestigingsmail, en een mail met de geschatte bezorgtijd. Op het moment dat de bezorger onze kant op kwam kregen we ook weer een mail. Prima service dus. Tijden klopten ook prima. Eten was ook zoals altijd prima. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

nicole
28 setembro 2021

zoals altijd TOP

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Clenn
25 setembro 2021
Marcel
26 agosto 2021

Was weer uitstekend verzorgd.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

P.Vos
25 agosto 2021

Er wordt altijd zeer snel bezorgd door hele vriendelijke bezorgers. Het eten zelf is heerlijk en nooit te weinig. sterker nog er blijven altijd nog patatjes over ondanks deze goed gekruid zijn.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Tom van Leeuwen
21 julho 2021

We waren de eersten die via deze site konden bestellen. Super service en erg lekker eten.

Reacção a Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team