Reviews from Restaurant Ibis Lisse

Recent reviews

5.0
Johan
4 December 2022

Had in een bak heel weinig vlees. En de saus was er niet bijgeleverd. Werd wel snel nabezorgt. Maar het eten was al erg koud aan het worden, helaas. Kan gebeuren. Volgende keer beter

Fam.Hagenbeek
21 November 2022

Erg tevreden over het eten, wat je besteld wordt compleet bezorgd met een salade en sausjes, goed gekruid en niet vet! Wordt goed verpakt waardoor het geen rommeltje wordt en het nog warm is als het op je bord komt!:) Bezorging top!!

Rob van gijlswijk
18 November 2022

Prima geregeld

Moele
14 November 2022

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
13 November 2022

Alles was naar wens

Patricia
5 November 2022

Eten was weer heerlijk

ES
22 October 2022
Johan weij
21 October 2022

Lekker en goed eten.

Ham Burger
18 October 2022
Olga
15 October 2022

Wij vinden heel erg lekker ! En wat goed ! Op tijd bezorgd! Supe!!!

Patrick
15 October 2022
Q Dofferhoff
13 October 2022

alles prima in orde.

Ham B
10 October 2022

Netjes en snel bezorgd. Shoarma vlees veel te zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olga
1 October 2022

Ik vind lekker eten! Op tijd bezorgd! Heel tevreden!

Marleen
1 October 2022

We hadden saté besteld en helaas was deze koud. Verder goede kwaliteit en we hebben al een aantal keer lekker eten bij Ibis besteld

Reaction from Restaurant Ibis

Beste Marleen, vervelend om te horen dat het eten koud was en onze exuses hiervoor. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en het is blijkbaar toch ergens mis gegaan. Wij zullen ervoor zorgen dat de volgende keer alles in orde is. Vriendelijke groeten

Natasja
29 September 2022

Heerlijk gegeten

Suus
28 September 2022

Patat zat wat veel paprika poeder op, verder was het lekker..

Jvk
25 September 2022

Betaald voor extra saus die er niet bij zat.. vlees was matig deze keer..

Reaction from Restaurant Ibis

Beste JVK, onze excuses voor het ongemak. Wat de saus betreft, deze heb je dan nog van ons tegoed. Laat het ons weten bij je volgende bestelling en wij zorgen ervoor dat je deze zonder meerprijs krijgt. Mocht je liever nu je geld terug willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor vragen we je om contact met ons op te nemen. Jammer om te lezen dat het vlees matig was dit keer. Wij ondervinden in deze periode ook wat moeilijkheden met de leveranciers. Uiteraard doen wij er alles aan om onze gebruikelijke kwaliteit te waarborgen.

André
3 September 2022

Was weer top!

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Harry
22 August 2022

Prima verzorgd en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Patricia
21 August 2022

Het eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Kasia
14 August 2022

Heerlijke spareribs! Heel snel bezorgd. Top service!

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Ruud
11 August 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Richard Noya van Delzen
7 August 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Roel
6 August 2022

Jullie hebben gister verkeerde eten gebracht ik had ossenhaas besteld Maar kreeg een tournedos Hij was wel erg lekker

Ed
30 July 2022
Philipse
30 July 2022

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd,top.

Mieke
24 July 2022

Zoals altijd weer heerlijk en ook weer supersnel geleverd. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben van Rijswijk
23 July 2022

Top

René Endlich
22 July 2022

Bezorging 1 ster minder, was kwartier te laat.

Mieke
17 July 2022

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Wendy
16 July 2022

Online besteld om af te halen, was precies op tijd klaar. Vlees en patat heerlijk vers, knapperig en goed gekruid. Weer tevreden zoals altijd!

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Johan
25 June 2022

Eten is heel erg goed. Bezorging ook snel en op de afgesproken tijd

V d Beer
19 June 2022

Het is altijd lekker. Goed verpakt en je word vriendelijk geholpen

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Anoniem
18 June 2022
Hans van Burken
10 June 2022

Al 40 jaar top hoor

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de review Hans. Wij hopen op nog 40 mooie jaren! :)

Wilbert
6 June 2022

Eigenlijk altijd prima! 👏👏

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Petra van Rijn
6 June 2022

Zo als altijd het eten was erg lekker!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Monique Akerboom
4 June 2022

Kipshoarma niet warm, beetje jammer

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de recensie. Vervelend om te lezen dat de kipshoarma niet warm was. Wij zullen hier extra op letten. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Margreth Van leeuwen
25 May 2022

Eten was goed heet, patat ook krokant. Bakjes saus waren kapot gegaan dus was een bende in het zakje. Eten was zeer smakelijk

Haasnoot
25 May 2022

De portie friet was aanzienlijk minder dan vorige keren. 2 lamskoteletten waren taai.

Reaction from Restaurant Ibis

Beste, onze excuses! Wij gaan hier zeker op letten, zodat het niet nog een keer gebeurt.

Piet van Rijnberk
23 May 2022

We hebben heerlijk gegeten, bedankt, het was klasse. De bezorging was keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Mieke
8 May 2022

Spareribs waren weer geweldig! Bezorging ook supersnel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Rene Stroombergen
6 May 2022

Vlees was aangebrand en patat was heel hard gebakken. Jammer want was altijd erg lekker.

Hoole
1 May 2022

Top

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Daan
21 April 2022

Was weer lekker

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

TJ
16 April 2022

Eten was prima. Geen salade bij de schotel. Na een telefoontje werd het na geleverd.

anoniem
16 April 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

V d Beer
13 April 2022

Het was weer heerlijk. Bestellen via de site werkt ook heel prettig. Doen we gauw weer

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Anco Beelen
9 April 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

H.dewinter
2 April 2022

Heerlijk eten en vlotte bezorging.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

MARTY van Rijnberk.
20 March 2022

Jammer dat het geen kronkelpatat is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pvk
18 March 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Rob v gijlswijk
17 March 2022

De salade vind ik altijd zonde.liever gewoon iets van sla niet in een bakje en leveren niet op de hete patat .maar verder lekker eten ga zo door

Yvon
27 February 2022

Het was weer lekker. 😋 Bedankt weer voor het lekkere eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Tilly Vertuin
26 February 2022

Zoals vanouds, heerlijke kebab en enchilada. Weer van genoten. Makkelijk te bestellen, prima levering. Vooral zo door gaan ☺

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt Tilly! Tot de volgende keer

Hermien Verbeek
19 February 2022

Heerlijk gegeten. Xtra pita betaald maar niet bij geleverd dat was jammer.

Anco Beelen
15 February 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Martin
13 February 2022

Heerlijk !! Ruim voldoende en die patatjes zijn ook top

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Renate
12 February 2022
Coriene
27 January 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Lemmers
27 January 2022

Heerlijk gegeten,het eten was goed warm, de bezorging was keurig op tijd. Goede website. Aanrader!!!

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Q.Dofferhoff
22 January 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Fred
13 January 2022

Bestelling op tijd, kwaliteit perfect Een echte aanrader!

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes restaurant Ibis, namens het team

Van Kampen
11 January 2022

Het was zoals altijd heerlijk en ook snel en warm bezorgd. Dank!

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

A.C van der Heijden
6 January 2022

Gewoon goed en heerlijk.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Emmes
5 January 2022
Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes restaurant Ibis, namens het team

Mieke
3 January 2022

Zoals altijd: op tijd en heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Familie Vlak
2 January 2021

Bezorging duurde wat langer dan verwacht maar eten was heerlijk, meer dan genoeg en goed warm. Lekker mals vlees en alles was vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

KV
19 December 2021

Ik vond persoonlijk het eten niet lekker bereid. Had een lams shoarmaschotel, heb me twijfel of ik wel lams heb gehad, vlees was erg taai en teveel gekruid. Zat geen pita broodje bij en saus standaard. En dat voor 17 euro wat je ervoor betaald! Terwijl een ander shoarmatent wel al die service verleent! Moest een pita apart los erbij bestellen. Meer service verlenen!!! Bijv. Bij een shoarmaschotel een broodje en saus erbij te doen.

Reaction from Restaurant Ibis

Beste KV, jammer om te lezen dat je twijfelt over het vlees. Wij werken ruim 36 jaar op basis van eerlijkheid en transparantie. Zoals ook blijkt uit onze menukaart heb je de keuze uit drie soorten vlees bij ons, te weten lams, kip en varkensvlees. Er is voor ons geen enkele reden om ander vlees te leveren dan door ons wordt aangeboden in de menukaart. Wij werken met puur kwaliteitsvlees, geen döner. Wat wel zo kan zijn, is dat het vlees onbedoeld te veel is gekruid. Hiervoor onze excuses en hier zullen wij in de toekomst rekening mee houden. Verder wordt duidelijk in de menukaart aangegeven dat de schotels worden geserveerd met patat of rijst en salade. Dit is jarenlang onze werkwijze. Tot slot, je hebt standaard de keuze uit verschillende sausjes bij je gerecht. Je kan zelf kiezen welke sausjes je graag bij je gerecht wilt. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Jacomijn Wendt
4 December 2021

We hebben eerder besteld bij Ibis maar nog nooit de rijst gekregen die we besteld hadden. Het is altijd weer de patat. Lam shoarma smaakt niet naar lam. Hou het bij het gewone broodje shoarma.

Reaction from Restaurant Ibis

Beste Jacomijn, bedankt voor de recensie. Uw bestelling is gecontroleerd en daaruit blijkt dat u geen rijst, maar patat heeft besteld. Waarschijnlijk heeft u perongeluk de verkeerde keuze aangeklikt. Een kopie van uw bestelling zal naar u worden opgestuurd. Voor de shoarma lamsvlees gebruiken wij nieuwe kruiden. Wellicht dat deze wat sterker is. Groetjes!

Olga
27 November 2021

Heerlijk eten ! En op tijd bezorgd!

jos Klauw Van Der
22 November 2021

Alles ok en lekker en prima op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Ruud
4 November 2021

Het eten is altijd goed bij Ibis

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Cindy de Ridder
24 October 2021

Altijd lekker en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

EZ
22 October 2021

Heel erg lekker. Grote porties. Netjes en goed verpakt. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

veldman
18 October 2021
Roy
17 October 2021

Altijd goed en lekker eten bij Ibis Ik had de t-bonesteak,die was weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Dave van den Nieuwendijk
16 October 2021

Kwaliteit is perfect Weet geen betere spareribs

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Meijer
11 October 2021

Voor het eerst via de app eten besteld. Meteen na het bestellen kwam er een bevestigingsmail, en een mail met de geschatte bezorgtijd. Op het moment dat de bezorger onze kant op kwam kregen we ook weer een mail. Prima service dus. Tijden klopten ook prima. Eten was ook zoals altijd prima. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

nicole
28 September 2021

zoals altijd TOP

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Clenn
25 September 2021
Marcel
26 August 2021

Was weer uitstekend verzorgd.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

P.Vos
25 August 2021

Er wordt altijd zeer snel bezorgd door hele vriendelijke bezorgers. Het eten zelf is heerlijk en nooit te weinig. sterker nog er blijven altijd nog patatjes over ondanks deze goed gekruid zijn.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team

Tom van Leeuwen
21 July 2021

We waren de eersten die via deze site konden bestellen. Super service en erg lekker eten.

Reaction from Restaurant Ibis

Bedankt voor de positieve recensie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Groetjes, restaurant Ibis, namens het team